Επεισοδια Πολυτεχνειο : Πολυτεχνείο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί στα Ιωάννινα / Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα.

Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Î
Î"Î'ΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠÎ'ΘΗ: ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ' ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙÎ' - ΣΟÎ'Î'ΡÎ' from 4.bp.blogspot.com
Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα.

Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου.

Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση.

Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Patratora.gr ΠÎ'ΤΡÎ' - Î'ΝÎ'ΡΧΙΚΟΙ - ΕΠΕΙΣΟÎ
Patratora.gr ΠÎ'ΤΡÎ' - Î'ΝÎ'ΡΧΙΚΟΙ - ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ' - ΠΟΡΕΙÎ' from i.ytimg.com
Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο.

Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο).

Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές .

Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Ενταση νωριτερα και στην πατρα, .

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Πολυτεχνείο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί στα Ιωάννινα
Πολυτεχνείο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί στα Ιωάννινα from i1.prth.gr
Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο). Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου.

Ενταση νωριτερα και στην πατρα, . Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Επεισόδια σημειώθηκαν με εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές . Επεισόδια με χρήση χημικών και προσαγωγές από την αστυνομία. Ομάδα ατόμων έριξε μολότοφ και αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα. Ένταση προκλήθηκε και με στελέχη του συριζα. Νέα επεισόδια στη θεσσαλονίκη (live βίντεο).

Επεισοδια Πολυτεχνειο : Πολυτεχνείο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί στα Ιωάννινα / Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.. Όπου για δύο περίπου ώρες σημειώθηκαν τα επεισόδια μετά την ολοκλήρωση. Στη θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την 48η επέτειο από την εξέγερση στο πολυτεχνείο σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ και χημικά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το απόγευμα, με την αθήνα να θυμίζει φρούριο. Επεισόδια τώρα στη θεσσαλονίκη στην πορεία του πολυτεχνείου. Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της τετάρτης (17/11) στη θεσσαλονίκη, με περίπου 50 άτομα.